Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Linkkejä kavereiden sivuille ja muille mielenkiintoisille sivustoille;

http://bushcraftfinland.suntuubi.com/
BushcraftFinland on Suomen ensimmäinen bushcraft-yhdistys. Yhdistys pitää yllä suomalaisen eränkäyntikulttuurin kymmentuhatvuotista perinnettä ja pyrkii tätä ikiaikaista perinnettä jatkamaan ilman nykyajan kaupallista koohotusta.


www.pienetonilot.blogspot.com
Pikkusiskoni Paula Ilkka valmistaa ja myy mm.keramiikkaa ja paperimassatöitä Sastamalan Mouhijärvellä. Lisäksi Paula myös antaa käsitöiden opetusta yksityisille ja oppilaitoksille.


http://www.didaktics.com/karkulaiset/
Kadonneet ja löytyneet koirat ilmoitetaan tällä mainiolla sivustolla suoraan kartalle! Tämä on sivusto joka kannattaa lisätä työpöydälle! Vaikka oma koira olisikin tallessa, kannattaa kartalta tarkistella jos lähialueella on jollain lemmikki karannut.


http://www.erakarkku.fi/
Eräkarkku on Karkun evankelisen oppilaitoksen alaisuudessa toimiva perinteikäs erä-ja luonto-opaskoulutus paikka. Eräkarkku järjestää lukuisia erilaisia kursseja myös opiston ulkopuolisille. Etenkin kädentaitokursseilla saatat minuunkin siellä törmätä.

 

www.woodplanet.fi
Naapurissa pyöreää pajaansa pitävä Markku Rudanko työstää puusta monenlaisia tuotteita. Tutustu Woodplanetin sivuihin linkistä.

 

http://www.loimumedia.fi/
Loimumedia on Jyrki Puupposen eräaiheisia videoita tuottava yritys.
Kotisivuilta tilattavissa mm. Jousimetsästäjät-elokuva.

 

JA TÄSSÄ NETIN PARHAAT BLOGIT

THE VERY BEST BLOG´S ON INTERNET:

 

keklut.blogspot.com/ Kullaan kyläseppä Jani Ryynänen paukuttelee kotiverstaassaan puukkoja ja veistelee ohessa hienoja puutöitä.

perkelesblog.blogspot.com/ "Perkunas" pitää yllä suosittua blogia, jossa testaillaan rajulla kädellä erilaisia luonnossaliikkumis ja -selviytymisvarusteita. 

http://akiris.blogspot.com/ Akirin bushcraft- henkinen blogi. Akirin testeistä jos tuote selviää, niin ei sitä muutkaan rikki saa! =)

http://weekendwoodsman.wordpress.com/ Weekendwoodsmanin hieno blogi eränkäynnistä teräkalujen ja retkivarusteiden testailujen meiningeissä

http://bushnblade.blogspot.com/ tyylikästä japanilais/suomalaista eränkäyntimenoa!

©2020 Tmi Ilkka Seikku - suntuubi.com